top of page

Kappersbordenproject

 

 

Laat een origineel kappersbord maken van je eigen gezicht of dat van een vriend geschilderd door een straatschilder in Ghana! Ken je ze? Die oude met de handbeschilderde kappersborden uit Afrika? In de jaren tachtig werden ze veel geschilderd door straatschilders uit Ghana, zoals ook filmposters en reclameborden. Velen van hen zijn werkeloos geworden, met name door de digitalisering. Bab’s Art is één van die schilders, nu maakt hij onder andere voor Casa Maria kappersborden op bestelling.

  

 

Hoe werkt het?

 

Je levert digitaal een paar duidelijke foto’s bij ons aan (voor- en zijaanzicht) en kiest een kapsel uit één van onze voorbeeldkapsels, zit het gewenste kapsel er niet bij kan je natuurlijk ook zelf een voorbeeldkapsel aanleveren.
Verzin een goeie titel en kies er eventueel nog accessoires bij (zoals een pot gel of schaar). Dit in combinatie met de creatieve inbreng van onze schilder Babs in Kumasi geeft een uniek bord als resultaat. Houdt rekening met een levertijd van 6 tot 8 weken. De borden worden op canvas geschilderd en na aankomst door ons op een houten ondergrond gespannen.

 

Zo kan het dus zomaar zijn dat je binnen 6 weken die weelderige haardos hebt waar je altijd al van droomde of kan je je lieve moedertje een hip rastakapsel cadeau doen!

 

Er is van alles mogelijk! Neem contact met ons op voor prijzen, afmetingen en verdere informatie.

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page