top of page
info-knoppen2.png

 

Op 1 september 2023 hebben wij de deur van onze brick shop op de Ginnekenweg gesloten. Heel veel dank aan zoveel lieve trouwe klanten, dankzij jullie was het winkeltje spelen meer dan 25 jaar bijna altijd 1 groot feest!

Onze webshop blijven we steeds opnieuw vullen met de meest fantastische handgemaakte waren van ver. Precies zoals je al van ons gewend was in de stenen winkel! Zie ik je op het world wide web? Woon je in Breda kan je ervoor kiezen je bestelling gratis af te halen op ons afhaalpunt op de Ginnekenweg.

Wij doen ons uiterste best deze site en onze webshop zo up-to-date mogelijk te houden. Heb je iets leuks gezien wat je niet terugvindt op onze webshop of heb je een andere vraag? Stuur een mailtje naar info@casamariabreda.nl.

Openingstijden

onze stenen winkel is sinds 1 sept 2023 gesloten

online zijn we 24 uur per dag

geopend!

BEHIND THE SCENES

Al meer dan 25 jaar probeert CASA MARIA authentieke, met de handgemaakte spullen uit verre landen te halen. Daarin slagen we tot nu toe aardig. Hoewel het wél steeds moeilijker wordt: ambachtslieden in 3e wereldlanden staan onder druk doordat ze het verliezen van de veel goedkoper fabrieksmatig geproduceerde producten (uit met name China), hierdoor verdwijnen de ambachtelijk gemaakte spullen jammer genoeg in een rap tempo.

 

 

 

 

Wij werken zoveel mogelijk samen met kleinschalige bedrijfjes en werkplaatsen en proberen alleen spullen onze winkel binnen te halen waarvoor eerlijke prijzen betaald zijn en die gemaakt zijn onder de juiste werkomstandigheden. Dit kunnen we helaas niet van al onze spullen garanderen, aangezien we niet van al onze spullen het hele productieproces weten.​

 

kappersbordenproject01.jpg
bottom of page