top of page
info-knoppen2.png

 

Wij doen ons uiterste best deze site zo up-to-date mogelijk te houden. Heb je iets leuks gezien en wil je dat bestellen of reserveren? Kijk op onze online winkel! Of stuur een mailtje naar info@casamariabreda.nl of bel naar de winkel 076-5601358. Is het artikel dat je wilt voorradig kunnen we het naar je opsturen, zodra je betaling binnen is gaat het op de post! Meubels bezorgen we, in overleg, binnen Breda gratis.

 

We hebben zóveel leuks dat niet alles op deze site of onze webwinkel staat. Veel van onze spullen moet je eigenlijk zelf zien, voelen en ruiken dus nodigen we je van harte uit voor een avontuurlijke mini wereldreis in eigen land bij ons op de Ginnekenweg.​ Kan je hier niet op wachten en benieuwd? klik dan hier voor een virtuele binnenkijktour.

Openingstijden

Maandag    

Dinsdag

Woensdag 
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

 

Gesloten  
10 - 18
10 - 18
10 - 18
10 - 18
10 - 17


 

BEHIND THE SCENES

Al meer dan 20 jaar probeert CASA MARIA authentieke, met de handgemaakte spullen uit verre landen te halen. Daarin slagen we tot nu toe aardig. Hoewel het wél steeds moeilijker wordt: ambachtslieden in 3e wereldlanden staan onder druk doordat ze het verliezen van de veel goedkoper fabrieksmatig geproduceerde producten (uit met name China), hierdoor verdwijnen de ambachtelijk gemaakte spullen jammer genoeg in een rap tempo.

 

 

 

 Wij werken zoveel mogelijk samen met kleinschalige bedrijfjes en werkplaatsen en proberen alleen spullen onze winkel binnen te halen waarvoor eerlijke prijzen betaald zijn en die gemaakt zijn onder de juiste werkomstandigheden. Dit kunnen we helaas niet van al onze spullen garanderen, aangezien we niet van al onze spullen het hele productieproces weten.​

 

kappersbordenproject01.jpg
bottom of page