top of page
news-knoppen2.png

Voor alle laatste nieuwtjes, new arrivals, previews, akties en aanbiedingen kijk je ook op ons blog, onze facebookpagina, of Instagram.
like ons en blijf vanzelf op de hoogte van het meest recente nieuws!

NEWS
casa-maria-online
CASA MARIA verhuist!

Op 1 september 2023 is de deur van Casa Maria op de Ginnekenweg definitief gesloten. Daarmee is ook een tijdperk vol van prachtige avonturen, heel veel plezier, gezweet en geploeter gesloten.

De deuren van onze webwinkel blijven wagenwijd open! Die wordt nog beter en mooier, bomvul gevuld en steeds aangevuld met verse nieuwe waren!

En we gaan zeker nog wel eens onverwacht oppoppen op een markt of andere ludieke locatie dus blijf ons volgen om op de hoogte te blijven.

Nieuwe lading matten

Casa Maria importeert zelf plastic vloerkleden uit India. Half maart 2023 verwachten we weer een container vol met prachtige vloermatten in eigen designs en nieuwe kleurstellingen! We kunnen niet wachten.............

Heb je een winkel en ben je geinteresseerd in onze matten? klik hier .

We are expecting a container full of beautiful plastic carpets, are you retailer and interested? please click here

Zomerse waar gearriveerd

We hebben niet stil gezeten! Er is een container gearriveerd,  tot de nok toe gevuld met zomerse meubels. Nieuwsgierig? Kom snel in de winkel kijken of houd ons blog en FBpagina in de gaten! Heb je een winkel en geinteresseerd in onze nieuwe waar? Klik hier

Are you retailer and interested to sell our new   

nice original in- and outdoor furnitures and plastic carpets from India? please click here

Babs at work

Babs- Art heeft recent weer een paar fraaie kappersborden in opdracht van Casa Maria gemaakt.

In dit filmpje zie je hem aan het werk in zijn aterlier in Kumasi/Ghana, bezig aan een nieuw bord voor een klant van Casa Maria. 

Ghanese stoelen

In Ghana is door de stoelenvlechter Johnson Owusu hard gewerkt aan een nieuwe lading “Owusu” chairs.

Het frame van deze stoelen is gemaakt van betonvlechtijzer, de ronde vorm en de diameter van de stoel wordt bepaald door een oliedrum waaromheen het ijzer wordt gebogen, hierin wordt met nylondraad een zitting geweven. De stoelen zitten heerlijk en zijn goed stapelbaar.

 

De nieuwe lading stoelen verwachten we eind maart 2023, ook in mooie uni kleuren!

Kappersbordenproject

Sinds enige tijd kan je bij ons Afrikaanse kappersborden bestellen met je eigen gezicht erop geschilderd. De borden worden door een straatschilder in Ghana gemaakt.

In opdracht van Casa Maria heeft Babs-Art in Ghana al een aantal mooie exemplaren gemaakt. Een super origineel cadeau! Voor meer informatie en foto’s klik hier

IN DE MEDIA
FEB 2016
 
we worden vermeld in de stadsgids van Leuketip.nl
Dat vinden wij leuk!
 
OKT 2015
 
 
wat een leuke blog van just like to travel over de leukste 
winkelstraat van Breda. Casa Maria komt ook uitgebreid aan
bod! klik op de foto om het hele artikel te lezen
 
 
AUG 2014
 
Interview op de site van "wij maken Breda"
 
MEI 2014

We worden vermeld in Libelle nr 20 samen met nog een paar fijne niet doorsnee winkels uit Breda.

  
FEB 2014

Een hele pagina in het nieuwe magazine 'shoppen' boordevol leuke winkeltjes uit Breda. Ook met een handige Breda city app!

  

Casa Maria is gespot in de ANWB Kampioen van juli/aug!

Juli 2013

In No 22 van de Flair zit een leuk winkelgidsje voor een lekker dagje shoppen in Breda.
Natuurlijk wordt Casa Maria ook genoemd.

Mei 2013
April 2013

In de libelle van april wordt de Ginnekenweg (terecht) genoemd als de leukste winkelstraat van Breda met Casa Maria als één van de favoriete  adresjes….
Daar zijn we blij mee!

Februari 2013

Een interview in de rubriek “kennis van zaken” van Dagblad

de Stem.

Oktober 2012

Casa Maria bestaat al 15 jaar! Met heel veel dank aan al onze klanten groot en klein! We hebben dit uitbundig gevierd met veel feestkortingen, pretprijzen, taartjes van Bakatelier en hartstochtelijke Zuid-Amerikaanse  livemuziek van Enrique de la Rosa.
Tijdens deze feestperiode hebben we achter in de winkel het éénmalige en tijdelijke “15 jaar CASA MARIA Museum” geopend met daarin een verzameling van unieke exemplaren en collecters items . Allemaal spullen in de loop der jaren door Casa Maria verzameld en die de winkel nooit gehaald hebben óf omdat ze gewoonweg té bijzonder waren om te verkopen (ofwel door hun bijzonderheid onverkoopbaar) óf omdat het allerlaatste stuks waren die helaas nooit meer gemaakt worden. 

2011

Genomineerd voor de Breda Pluim van het Stadsblad.

bottom of page